duminică, 11 aprilie 2010

Dorina Roman, un om si un suflet deosebit!


Inaintea sarbatorilor Pascale, am fost invitat la TVS Brasov, in emisiunea "Ne vedem la 5!", realizata de o doamna frumoasa si talentata, Dorina Roman. In ultimul timp, viata mi-a scos in cale, oameni minunati, care si-au castigat un loc aparte in sufletul meu. Unul dintre acesti oameni este Dorina. Prin felul ei simplu, dar implicat, prin sufletul ei deosebit si prin daruirea pe care o depune in tot ceea ce face, Dorina Roman ramane pentru mine, nu doar o actrita cu mult talent, nu doar un om de televiziune daruit, dar si un prieten pentru o viata.
Mi-a placut la Brasov, iar cel mai important lucru este ca, acolo, la Poalele Tampei, am fost pentru prima oara, doar FLORIN MURESAN.
Multumesc Dorina!



3 comentarii:

  1. Ma bucur sa te revad Florine dupa o perioada de aproape 10 de ani, cand amandoi am participat la o emisiune de divertisment...Bucuria mea este cu atat mai mare cu cat vad ca esti neschimbat...acelasi domn, plin de talent.
    Mult succes in tot ce faci si fie ca muzica sa te ajute sa depasesti momentele mai dificile pe care viata, sunt convins ti le-a pus si pana acum...
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari ,dar nu inteleg ,ai fost intr-o trupa pana acum sub alta denumire?
    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. ...exista zile in care a trai nu are sens...traiesc insa pentru acele zile in care viata pare vis de neuitat...
    un semn de la Mariana...iubesc melodia ,,Mai da-mi o speranta,,

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza! Spune-o aici: