sâmbătă, 29 august 2009

Simplu EU

Sunt doar o clipa din vesnicia pe care o port cu mine. Am inteles lumea prin intermediul sunetelor si-mi este suficient. Daca as putea sa intorc timpul, as schimba cate ceva, dar n-as modifica niciodata cantecul din inima mea.
Desi n-am cantat de cand ma stiu, totusi, de cand ma stiu... cant! Iar acest lucru m-a ajutat sa trec peste fiecare an cu unicitatea fiecarei secunde. Nici macar nu stiu daca vocea mea place cuiva, daca ating coarda sensibila a sufletelor indragostite de muzica, sau pur si simplu, a celor indragostite. In toate cantecele mele imi cant iubirea, cu etapele ei, cu virtutile ei, iubind inceputul, ingenunchind in fata inaltarilor sale si sarutandu-i fiecare pas ratacit.
Va las pe voi sa ascultati, sa intelegeti, sa deliberati in intelegerea voastra muzicala, ceea ce eu am reusit sa slefuiesc prin priceperea pe care mi-a dat-o D-zeu, alaturi de talent, de darul acesta sfant pe care nu vreau si nu pot sa-l minimalizez.
Florin Muresan
Alaturi de artisti precum Angela Similea, Adrian Daminescu, Sanda Ladosi, Adrian Enache, Oana Sarbu, Silvia Dumitrescu, Carmen Trandafir, etc, interpretand o melodie scrisa de fratele meu, Ovidiu Komornik.

2 comentarii:

  1. Ne bucuram mult pentru site-ul tau. Ne-a placut "Simplu EU" . Iti dorim mult succes! Robert si Sanda

    RăspundețiȘtergere
  2. O piesa exceptionala, pe care ai interpretat-o alaturi de cele mai mari voci din Romania, o piesa minunata compusa de artistul nostru preferat Ovidiu Komornyik.
    Felicitari tuturor!

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza! Spune-o aici: